Under­viserne

Katrine Elisabeth Karmisholt MD, Ph.D.

Dermatolog

Dr. Karmisholt er speciallæge og Ph.D. i dermatologi ved hudafdelingen på Bispebjerg Hospital, hvor hun er specialiseret i laserbehandlinger samt dermatologiske kirurgiske indgreb. Hendes akademiske arbejde har især været knyttet til forskning inden for laserbehandlinger af ar.

Dr. Karmisholt er tilknyttet N’AGE som behandlende læge. Gennem mange års erfaring samt eksperttræning ved Dr. Waibel i USA har hun erhvervet sig stor erfaring inden for diverse laser- og injektionsbehandlinger. Dr. Karmisholt deltager og holder jævnligt oplæg ved nationale og internationale dermatologi- samt kosmetiske konferencer.

Sanne Lønskov

Katrine Karmisholt
Dermatolog

Sanne Lønskov

Maria KamstrupDermatolog

Maria Kamstrup, MD, Ph.D.

Dermatolog

Dr. Kamstrup er uddannet speciallæge i dermatologi og har en Ph.D i kræft i huden. Hun har udover dette særlige interesse- og kompetenceområder indenfor eksemer og laserbehandlinger. Dr. Kamstrup er forfatter på en række videnskabelige artikler i anerkendte internationale tidsskrifter og foredragsholder ved dermatologiske konferencer. Dr. Kamstrup er tilknyttet N’Age som behandlende læge. Hun har bred undervisningserfaring, herunder fra Københavns Universitet.

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske

Ida har mere en 25 års erfaring som kosmetisk sygeplejerske og er stifteren af N’AGE. Hun blev uddannet sygeplejerske i 1991 og kosmetisk sygeplejerske i 1997. Hun har 10 års erfaring som salgschef for ProMeduc (nu Noscomed) og deres plastikkirurgiske og dermatologiske portefølje. Ida var pioneren på det danske marked inden for det kosmetiske ikke-kirurgiske felt og lancerede i 1997 Restylane på det danske marked. Hun har gennem årene modtaget flere priser for sine enestående behandlingsteknikker, bl.a. den prestigefyldte ”Restylane Golden Syringe Award” (2016), og hun er ofte brugt i medierne som ekspert inden for kosmetiske behandlinger.

Ida åbnede den første N’AGE klinik på Kongens Nytorv i 2003. I dag er N’AGE Danmarks største kæde af klinikker inden for kosmetisk dermatologi.

Sanne Lønskov

Ida Bille BraheDirektør og kosmetisk sygeplejerske

Sanne Lønskov

Nina Torres Kosmetisk sygeplejerske og Klinikchef

NINA TORRES

Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Kongens Nytorv

Nina Torres er uddannet sygeplejerske (2008) og har arbejdet som kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE siden 2011. Hun har i sin tid hos N’AGE været klinikchef hos N’AGE Lyngby, og er sidenhen blevet klinikchef hos den største af N’AGE klinikkerne på Kongens Nytorv. Nina har et højt fagligt niveau inden for kosmetiske behandlinger med speciale i injektions- og laserbehandlinger. Hendes erfaring gør hende til en ekspert i at skabe et holistisk smukt og naturligt resultat.

Nina løbende videreuddannet sig med MasterClasses inden for kosmetiske behandlinger i både Danmark og udlandet.

Else Nimgaard Byrgesen

Kosmetisk Sygeplejerske

Else er uddannet sygeplejerske (1995) med mange års erfaringen indenfor det kosmetiske felt. Else har et højt fagligt niveau og arbejder hver dag med en bred vifte af injektions- og laserbehandlinger. Siden starten af 2018 har Else været en del af det fantastiske team på N’AGE Kongens Nytorv, og efter at have udført mange tusinder behandlinger er Else rig på erfaringer, som hun ser frem til at dele med N’AGE ACADEMY kursisterne.

Else videreuddanner sig løbende med MasterClasses inden for kosmetiske behandlinger i både Danmark og udlandet for altid at kunne behandle på højeste niveau med de bedste teknikker.

Sanne Lønskov

Else Byrgesen
Kosmetisk sygeplejerske

Barbara Anne Bennett

Barbara Anne Bennett Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Frederiksberg

Barbara Anne Bennett

Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Frederiksberg

Barbara har mere end 9 års erfaring som kosmetisk sygeplejerske. Hendes faglighed er ud over det sædvanlige, og dette gør hende til den perfekte underviser til N’AGE ACADEMY. Ydermere er Barbara ekspert i den tillidsskabende konsultation, kundens første trin på stigen mod kosmetiske behandlinger, samt klinisk hudpleje.

Barbara er til hverdag at finde i klinikken på Frederiksberg, hvor hun er klinikchef.

Mia Jønch

Kosmetisk Sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Lyngby

Mia er uddannet sygeplejerske (2018) og er til dagligt klinikchef hos N’AGE Lyngby. Udover at Mia har en brændende passion indenfor det kosmetiske speciale, så har Mia en bred erfaring indenfor både dermatologien og kosmetologien. Tilbage i 2014 uddannede Mia sig til lægeeksamineret kosmetolog og efterfølgende til kosmetisk sygeplejerske.

Æstetik, naturlighed og sikkerhed er tre betydningsfulde begreber Mia vægter højt i hendes behandlinger. Til dagligt arbejder Mia med både fillers, toxin, laserbehandlinger, kemiske peelinger, og mikrosklerosering.

Mia er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, og har de seneste år deltaget i flere Masterclasses indenfor kosmetiske injektionsbehandlinger.

Mia Jønch

Mia Jønch Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Lyngby

Anne Neergaard

Barbara Anne Bennett Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Frederiksberg

Anne Neergaard

Kosmetisk sygeplejerske

Anne er uddannet intensiv sygeplejerske (2007) og har mange års erfaring inden for det kosmetiske fagområde. Anne har en brændende passion for det kosmetisk felt, og arbejder på et yderst højt fagligt niveau, med et godt øje for detaljer.

Anne har siden starten af 2018, været en del af teamet på N´AGE Kongens Nytorv, og er ekspert i at skabe helstøbte og naturlige resultater, hvor æstetik, etik og sikkerhed er i højsædet. Anne ser frem til at kunne dele sine mange års erfaringer med N´AGE ACADEMY kursisterne.

Anne deltager løbende i MasterClasses indenfor kosmetiske behandlinger både i Danmark og i udlandet, for altid at kunne behandle og undervise på det højeste og mest sikre niveau.

Ussa Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Vejle

Ussa er uddannet sygeplejerske (2018), og har en brændende passion for det kosmetisk felt som hun har arbejdet med lige siden.

Ussa har siden midten af 2018, været en del af N’AGE, og er sidenhen blevet klinikchef for N’AGE i Vejle. Ussa har enestående kompetencer både indenfor ledelse og kosmetiske behandlinger. Hun glæder sig til at dele ud af sine mange erfaringer på N’AGE ACADEMY.

Ussa deltager løbende i MasterClasses indenfor kosmetiske behandlinger bådenationalt og internationalt, for altid at kunne behandle og undervise på det højeste niveau.

Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Vejle

Sanne Lønskov

Sanne Lønskov Administrerende Direktør og Partner

Sanne Lønskov

Administrerende Direktør og Partner i N’AGE

Sanne er uddannet Board Excecutive ved CBS (2016) i København og har en Cand.Merc. i økonomisk markedsføring fra Aarhus Universitet (2002). Hun er en anerkendt erhvervskvinde med solid erfaring inden for virksomhedsdrift og har flere store titler fra internationale virksomheder på CV’et.

Sanne er tidligere Business Unit Manager for Procter & Gamble og Commercial Director og senere CEO for L’Oréal Danmark.

I sin fritid er hun bestyrelsesmedlem og advisor for start-up virksomheder i Danmark.

Reservér din plads i dag. Kun 8 udbudte pladser pr. semester