Hvad siger kursisterne

Videon åbner i en ny fane med YouTube

Jeg er så glad for at jeg tog springet til at efteruddanne mig til kosmetisk sygeplejerske og kurset levede på alle måder op til mine tårnhøje forventninger!

N’age Academy var i mine øjne den bedst egnede efteruddannelse indenfor feltet og jeg kunne ikke føle mig bedre klædt på, til min nye karrierevej.

Cecilie Thornval Nyholm

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Igennem undervisningen fik underviseren samlet rigtig godt op på det hele, og “serverede” det på et niveau, så vi alle var med og forstod det. Ingen spørgsmål var dumme, hvilket er det bedste og mest trygge læringsmiljø. Den BEDSTE anatomi/fysiologi time jeg nogensinde har haft. Tak!

Jeg havde glædet mig meget til dette øjeblik, og det levede fuldstændig op til mine forventninger, da jeg var sat så godt ind i tingene.

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er at komme i gang med at udleve min drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske!!!
Jeg simpelthen er så stolt af og ydmyg over at blive en del af N’AGE ACADEMY. Nu er jeg I gang med at udleve min drøm, og jeg fik bekræftet, at det her er det jeg brænder for og skal resten af min karriere. Ydermere synes jeg, at vores kursistteam er fænomenalt, og vi svinger alle supergodt sammen.

Jeg kunne godt forstille mig, at dette er nogle kollegaer, som jeg vil have kontakt med i fremtiden! Jeg har fået SÅ meget mere med, end jeg umiddelbart havde regnet med. Kurset er FULDSTÆNDIG gennemført!

Simone Gadeberg

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Jeg valgte N’AGE ACADEMY, da man bliver undervist af nogle af Nordens førende indenfor den kosmetiske branche. Academy overgik alle mine forventninger og mere til. Undervisningsmaterialet var på et grundigt og fagligt niveau, og materialet blev gennemgået step by step, på en let forståelig måde, så ALLE var med til teoriundervisningen. Underviserne var enormt professionelle og kompetente, og SÅ dygtige til at lære fra sig. Servicen på Academy var helt i top. De sørgerede for mad, snacks og drikkevarer til hele dagen, så vi havde god energi til vores undervisnings- og modelbehandlingstimer. 

 

N’AGE Academy afsluttede både mine med-kursister og jeg, med de bedste forudsætninger, til at komme ud og arbejde som kosmetiske sygeplejersker. Jeg er så stolt over at kunne sige ”Jeg gjorde det!”, og dette er takket været N’AGE ACADEMY og deres topprofessionelle undervisere og deres fagligt strukturerede undervisning. 

Astrid Sophie Kiholm

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Har altid haft en drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske, at kombinere skønhed og sygepleje i ét er jo fantastisk. Så efter megen søgen, om hvor uddannelsen skulle tages henne, fandt jeg N’AGE ACADEMY. Da jeg finder uddannelsen, er er jeg heller ikke et sekund i tvivl, om at det er det helt rigtig sted. De har jo HELE pakken.

Den første dag, kom vi alle sammen igennem nogle superviserede behandlinger. Der vidste jeg med sikkerhed, at det er denne branche, som jeg skal udleve mine karrieredrømme indenfor. Læringsmiljøet er over al forventning, virkelig organiseret, professionelt og høj faglighed af alle de 4 moduler. Derudover var undervisningsmaterialet velovervejet og godt afbalanceret.

Jeg synes at der er en rigtig god sparring både med undervisere og de andre kursister, det gør også læringsmiljøet trygt, samt at der ingen dumme spørgsmål er. Alt i alt gør det, at man bliver klædt rigtig godt på, både til at udføre behandlingerne, men også til at kunne undre sig mere og stille gode spørgsmål.

Vi som kursister har været rigtig gode til at bruge hinanden, gennem de 4 moduler. Hvor vi har haft god tid til at reflektere, og sparre med hinanden. Det har jeg fået rigtig meget ud af. Er sikker på vi alle ses igen, i fremtiden.
Min drøm er nu gået i opfyldelse, takket være N’AGE ACADEMY.

Nadia Lyhne Bertel

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er den professionelle tilgang, som NAGE har til hinanden, sine kunder, ACADEMY og til os som kursister. Jeg har på forholdsvis kort tid lært utrolig meget og undervejs følt mig velkommen, tryg og godt tilpas.

De superviserede behandlinger var organiseret på en supergod måde. Jeg lærte så meget af at sparre, reflektere og observere min medkursist, når ikke jeg selv injicerede. Her blev det meget tydeligt for mig, hvilket stort og fascinerende håndværk en kosmetisk sygeplejerske udøver.

Jeg lærer normalt bedst ved at have tingene i hænderne, men fandt det også utrolig lærerigt at se live-behandlingerne.

Pernille Toft

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

N’AGE ACADEMY har været med til at styrke mig på mange områder – både fagligt, men også personligt. Jeg har udviklet mig meget som person, takket være det fantastiske team på akademiet, som altid står klar med en hjælpende hånd.

Jeg valgte i sin tid N’AGE ACADEMY, da de udstråler professionalitet og kvalitet, og fordi der er en god kombination af både teori og praksis. Allerede første dag fik vi lov til at udføre behandlinger, og det synes jeg var superfedt og motiverende! Det gav mig blod på tanden og jeg fik hurtigt bekræftet at jeg er landet på helt rette hylde.

På N’AGE ACADEMY står man aldrig alene, og der findes ingen dumme spørgsmål, hvilket giver en stor tryghed og ro til at udføre behandlingerne. Derudover synes jeg at det er helt fantastisk, at teamet på akademiet altid er til at få fat på – også efter endt kursus, hvor de står klar til at hjælpe med bl.a. at undersøge jobmulighederne. N’AGE ACADEMY har givet mig de bedste forudsætninger for at søge ud i en ny og voksende branche, og jeg føler mig mere end godt rustet til at stå på egne ben på min kommende arbejdsplads. Og dét kan jeg kun takke hele N’AGE ACADEMY for!

Nina Vedel Mortensen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Jeg valgte N’AGE Academy fordi jeg ønskede at investere i mig selv, gennem en professionel uddannelse hvor sikkerhed og æstetik var i højsæde.

Udbyttet af uddannelsen levede fuldt ud op til mine høje forventninger og det var fantastisk at få lov til at lære af nogle af de dygtigste indenfor branchen.

Forløbet var godt struktureret lige fra kvaliteten af de teoretiske og praktiske lektioner til den gode forplejning.

Michela Frahm

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Alt ved N’AGE ACADEMY er lige min ånd. Det hele er meget bedre, end jeg havde turde håbe på! Jeg var meget skeptisk og nervøs fra om morgen. Men hjemmelæsning og undervisningen gjorde mig tryg, så jeg følte mig tilstrækkeligt klædt på, inden vi startede de superviserede behandlinger.

Sammensætningen af holdet er virkelig god! Vi er forskellige og har det virkelig godt sammen. Jeg tror kun, det er en fordel, at man har kursister både fra Jylland og Sjælland.

Julie Thomsen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det bedste med det først modul på N’AGE ACADEMY var respekten, den høje faglighed, den konstante faglige sparring og sammenholdet hos kursister og holdet fra N´AGE.

Tanja Ann Gunnarsdottir

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det er så tydeligt at mærke den teamånd, der hersker, og det gør det supernemt at være kursist. Når der er teamånd og plads til at være “ny i faget”, er det meget nemmere at stille spørgsmål og udfordre sig selv.

Det bedste med N’AGE ACADEMY er læringsrummet, og at vi allerede på Modul 1 kom i gang med de superviserede behandlinger. For mig betød det meget, at vi allerede første dag blev smidt ud i de superviserede behandlinger. Det gav mig mod og blod på tanden til mere.

Isabella Schou Johannessen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Jeg valgte at tage uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE academy, fordi det klart var det bedste bud på markedet. Jeg ønskede at tage min uddannelse et sted, hvor jeg kunne være sikker på at være i trygge hænder og hvor professionalismen var i top. 

Hos N’AGE academy kan man være sikker på, at kvaliteten er høj, og at reglerne bliver fulgt. Desuden får man undervisning ud over hvad det kræves af Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Jeg kunne ikke være mere lykkelig over at have taget uddannelsen netop hos N’AGE, da jeg har fået en fyldestgørende undervisning både teoretisk og praktisk af nogle meget kompente mennesker. Det er tydeligt at mærke, at ens læring og udvikling er i fokus under hele forløbet.

Både mine medkursister og undervisere har været utroligt søde og imødekommende og sammen har vi haft nogle virkelig spændende, lærerige og intense dage. 

Ida Elina Vejborg

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Jeg er så glad for, at jeg endelig tog springet og videreuddannede mig til kosmetisk sygeplejerske ved N’AGE ACADEMY.

Der er en god stemning i klinikken, og man føler sig velkommen som kursist med det samme. Hele kursusforløbet bar præg af høj faglighed, åbenhed, gennemsigtighed og struktur. Forplejningen var god og man manglede aldrig noget.

Undervisningen bar præg af høj faglighed, men samtidig var der ingen dumme spørgsmål og stemningen på holdet var tryg. Et rigtig godt læringsmiljø. Man er hurtigt i gang med at behandle, hvilket er rart. På den måde kan man hele tiden koble teori til praksis. Også her er læringsmiljøet i top. Alle de superviserende kosmetiske sygeplejersker og modeller er søde, så det er rart og trygt at øve sig i selve behandlingerne.

Kurset indeholder også undervisning i klinikdrift. Undervisningen giver et indblik i, hvad man skal vide i forhold til branchen og hvad man skal vide, hvis man selv ønsker at starte klinik op. Noget der for mig betød, at jeg følte mig 100% klædt på til min nye karriere som kosmetisk sygeplejerske, da jeg var  færdig med kurset. 

Emilie Schou Petersen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Reservér din plads i dag. Kun 8 udbudte pladser pr. semester