Hvad siger kursisterne

Alt ved N’AGE ACADEMY er lige min ånd. Det hele er meget bedre, end jeg havde turde håbe på! Jeg var meget skeptisk og nervøs fra om morgen. Men hjemmelæsning og undervisningen gjorde mig tryg, så jeg følte mig tilstrækkeligt klædt på, inden vi startede de superviserede behandlinger.

Sammensætningen af holdet er virkelig god! Vi er forskellige og har det virkelig godt sammen. Jeg tror kun, det er en fordel, at man har kursister både fra Jylland og Sjælland.

Julie Thomsen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er den professionelle tilgang, som NAGE har til hinanden, sine kunder, ACADEMY og til os som kursister. Jeg har på forholdsvis kort tid lært utrolig meget og undervejs følt mig velkommen, tryg og godt tilpas.

De superviserede behandlinger var organiseret på en supergod måde. Jeg lærte så meget af at sparre, reflektere og observere min medkursist, når ikke jeg selv injicerede. Her blev det meget tydeligt for mig, hvilket stort og fascinerende håndværk en kosmetisk sygeplejerske udøver.

Jeg lærer normalt bedst ved at have tingene i hænderne, men fandt det også utrolig lærerigt at se live-behandlingerne.

Pernille Toft

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Igennem undervisningen fik underviseren samlet rigtig godt op på det hele, og “serverede” det på et niveau, så vi alle var med og forstod det. Ingen spørgsmål var dumme, hvilket er det bedste og mest trygge læringsmiljø. Den BEDSTE anatomi/fysiologi time jeg nogensinde har haft. Tak!

Jeg havde glædet mig meget til dette øjeblik, og det levede fuldstændig op til mine forventninger, da jeg var sat så godt ind i tingene.

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er at komme i gang med at udleve min drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske!!!
Jeg simpelthen er så stolt af og ydmyg over at blive en del af N’AGE ACADEMY. Nu er jeg I gang med at udleve min drøm, og jeg fik bekræftet, at det her er det jeg brænder for og skal resten af min karriere. Ydermere synes jeg, at vores kursistteam er fænomenalt, og vi svinger alle supergodt sammen.

Jeg kunne godt forstille mig, at dette er nogle kollegaer, som jeg vil have kontakt med i fremtiden! Jeg har fået SÅ meget mere med, end jeg umiddelbart havde regnet med. Kurset er FULDSTÆNDIG gennemført!

Simone Gadeberg

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det bedste med det først modul på N’AGE ACADEMY var respekten, den høje faglighed, den konstante faglige sparring og sammenholdet hos kursister og holdet fra N´AGE.

Tanja Ann Gunnarsdottir

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Det er så tydeligt at mærke den teamånd, der hersker, og det gør det supernemt at være kursist. Når der er teamånd og plads til at være “ny i faget”, er det meget nemmere at stille spørgsmål og udfordre sig selv.

Det bedste med N’AGE ACADEMY er læringsrummet, og at vi allerede på Modul 1 kom i gang med de superviserede behandlinger. For mig betød det meget, at vi allerede første dag blev smidt ud i de superviserede behandlinger. Det gav mig mod og blod på tanden til mere.

Isabella Schou Johannessen

Sygeplejerske & Kursist N'AGE ACADEMY

Reservér din plads i dag. Kun 8 udbudte pladser pr. semester