Eksperterne Anbefaler

Solid faglig tyngde kombineret med en grundig praktisk gennemgang

Jeg er stolt over at være en del af det professionelle uddannelsesforløb, som N’AGE ACADEMY har skabt. Uddannelsen har en solid faglig tyngde kombineret med en grundig praktisk gennemgang. Dette vil give en unik platform af faglig baggrundsviden og superviserede hands-on sessioner for den enkelte deltager. Gennem uddannelsen sættes der stor fokus på æstetik, etik og sikkerhed, hvilket er i tråd med både mine og N’AGE’s værdier. Uddannelsen er den første af sin slags i Danmark og vil være med til at skabe en ny og forbedret standard for industrien af kosmetiske injektionsbehandlinger.

Katrine Elisabeth Karmisholt

Speciallæge, Ph.D. i dermatologi

Claus Zachariae anbefaler N'AGE ACADEMY

En seriøs uddannelse

Som ledende overlæge og speciallæge i dermatologi er det vigtigt for mig, at uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske bliver taget seriøst, og at kvaliteten af undervisningen er på højeste niveau. Det mener jeg, at N’AGE ACADEMY tilbyder.

Claus Zachariae

Ledende overlæge, dr.med. og speciallæge i dermatologi

Line Bentsen anbefaler N'AGE ACADEMY

Innovativ, professionel og seriøs tilgang til æstetisk uddannelse

SkinCeuticals er stolte over at være partner med N’AGE ACADEMY. Denne innovative, professionelle og seriøse tilgang til æstetisk uddannelse er helt i overensstemmelse med de værdier, SkinCeuticals repræsenterer. Vigtigst er den evidensbaserede tilgang til æstetiske behandlinger og hudens generelle sundhed.

Emmi Willumsen

Nordic Business Development Manager, SkinCeuticals, L'Oréal

Anna Marsell anbefaler N'AGE ACADEMY

En seriøs plan for at udvikle næste generation af kosmetiske sygeplejersker

Galderma har altid haft sikkerhed og uddannelse som en klar prioritet, og derfor er vi beærede over, at Restylane er valgt som partner og leverandør til N’AGE ACADEMY. N’AGE ACADEMY tilbyder et veltilrettelagt pensum med fokus på høj faglighed og sikkerhed samt en seriøs plan for at udvikle næste generation af kosmetiske sygeplejersker. Vi ser meget frem til dette samarbejde!

Anna Marsell

Head of Galderma Nordic, Restylane, Galderma

Anna Marsell anbefaler N'AGE ACADEMY

Et fagligt uddannelsesprogram med en af de højeste standarder i branchen

Hos Nordic Medical Solutions Scandinavia sælger vi kun til etablerede æstetiske klinikker i de nordiske lande, og vi arbejder udelukkende med autoriserede sundhedsudbydere som læger, sygeplejersker og tandlæger med medicinsk ansvarlige læger bag. Vi fokuserer på sikkerhed og vil levere medicinsk uddannelse og skræddersyet forretningsudvikling på avanceret og ekspertniveau til alle vores skandinaviske kunder, og vi er derfor både stolte og beærede over at være en eksklusivt udvalgt samarbejdspartner til N’AGE ACADEMYs faglige uddannelsesprogram, der har en af de højeste standarder i hele branchen.

Maria Nyhage

Vice President, Nordic Medical Solutions Scandinavia

Dermaroller anbefaler N'AGE ACADEMY
Anbefalet af SkinCeuticals
Anbefalet af Galderma
Anbefalet af Restylane

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er den professionelle tilgang, som NAGE har til hinanden, sine kunder, ACADEMY og til os som kursister. Jeg har på forholdsvis kort tid lært utrolig meget og undervejs følt mig velkommen, tryg og godt tilpas.

Pernille Toft
Sygeplejerske
Kursist N’AGE ACADEMY

Reservér din plads i dag. Kun 8 udbudte pladser pr. hold