Eksperterne Anbefaler

Solid faglig tyngde kombineret med en grundig praktisk gennemgang

Jeg er stolt over at være en del af det professionelle uddannelsesforløb, som N’AGE ACADEMY har skabt. Uddannelsen har en solid faglig tyngde kombineret med en grundig praktisk gennemgang. Dette vil give en unik platform af faglig baggrundsviden og superviserede hands-on sessioner for den enkelte deltager. Gennem uddannelsen sættes der stor fokus på æstetik, etik og sikkerhed, hvilket er i tråd med både mine og N’AGE’s værdier. Uddannelsen er den første af sin slags i Danmark og vil være med til at skabe en ny og forbedret standard for industrien af kosmetiske injektionsbehandlinger.

Katrine Elisabeth Karmisholt

Speciallæge, Ph.D. i dermatologi

Claus Zachariae anbefaler N'AGE ACADEMY

En seriøs uddannelse

Som ledende overlæge og speciallæge i dermatologi er det vigtigt for mig, at uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske bliver taget seriøst, og at kvaliteten af undervisningen er på højeste niveau. Det mener jeg, at N’AGE ACADEMY tilbyder.

Claus Zachariae

Ledende overlæge, dr.med. og speciallæge i dermatologi

Line Bentsen anbefaler N'AGE ACADEMY

Innovativ, professionel og seriøs tilgang til æstetisk uddannelse

SkinCeuticals er stolte over at være partner med N’AGE ACADEMY. Denne innovative, professionelle og seriøse tilgang til æstetisk uddannelse er helt i overensstemmelse med de værdier, SkinCeuticals repræsenterer. Vigtigst er den evidensbaserede tilgang til æstetiske behandlinger og hudens generelle sundhed.

Line Bentsen

Brand Business Manager, SkinCeuticals, L'Oréal

Anna Marsell anbefaler N'AGE ACADEMY

En seriøs plan for at udvikle næste generation af kosmetiske sygeplejersker

Galderma har altid haft sikkerhed og uddannelse som en klar prioritet, og derfor er vi beærede over, at Restylane er valgt som partner og leverandør til N’AGE ACADEMY. N’AGE ACADEMY tilbyder et veltilrettelagt pensum med fokus på høj faglighed og sikkerhed samt en seriøs plan for at udvikle næste generation af kosmetiske sygeplejersker. Vi ser meget frem til dette samarbejde!

Anna Marsell

Head of Galderma Nordic, Restylane, Galderma

STOLT AF AT VÆRE EN DEL AF DET SERIØSE UDDANNELSESTILBUD N’AGE ACADEMY REPRÆSENTERER

 Hos Dermaroller ® har vi altid anerkendt N’AGE for at være professionelle, når det gælder høj faglighed, æstetik og innovation. Disse værdier er særligt vigtige for os, da det er vores garanti for, at kunderne får den bedste oplevelse og det bedste resultat. Vi er stolte af at være en del det seriøse uddannelsestilbud, som N’AGE ACADEMY repræsenterer.

Yen Treschow

Direktør, Cosmed Company

Anbefalet af SkinCeuticals
Anbefalet af Restylane
Anbefalet af Galderma
Dermaroller anbefaler N'AGE ACADEMY

Det bedste ved N’AGE ACADEMY er den professionelle tilgang, som NAGE har til hinanden, sine kunder, ACADEMY og til os som kursister. Jeg har på forholdsvis kort tid lært utrolig meget og undervejs følt mig velkommen, tryg og godt tilpas.

Pernille Toft
Sygeplejerske
Kursist N’AGE ACADEMY

Reservér din plads i dag. Kun 8 udbudte pladser pr. hold